16 Νοε 2011

Διάσημες star σου δείχνουν πως θα φορέσεις σωστά το κολάν!!!


Ο δεκάλογος της fashionista
 και τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Η ιστορία είναι γνωστή: το κολάν μεσουράνησε στα 80’s αλλά πλέον διχάζει τον fashion-conscious κόσμο. Οι μισές γυναίκες υποκλίνονται στο όνομά του και οι άλλες μισές το θεωρούν μεγάλο στυλιστικό λάθος όταν φοριέται εκτός του γυμναστηρίου. Και όμως λοιπόν! Τα νέα είναι καλά αν ανήκεις στο υπέρ του κολάν στρατόπεδο. Φορεμένο σωστά το κολάν είναι από τα πιο smart καθημερινά κομμάτια. 








Ιδού ο δεκάλογος της fashionista:


1. Το κολάν δεν πρέπει σε καμία (μα καμία) περίπτωση να αφήνει τίποτα να φανεί. Η παραμικρή υποψία διαφάνειας ακυρώνει κάθε προσπάθεια σωστού συνδυασμού και κάνει το σύνολο να φαίνεται φθηνό.

2. Το σύνολο κολάν – t-shirt – blazer – ankle boots φορέθηκε πολύ τα προηγούμενα χρόνια και εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Προτείνουμε να το αποφύγεις πάσει θυσία. Σημείωσε, ότι το όλο αποτέλεσμα αλλάζει εντελώς αν φορέσεις biker boots.

3. Αντίθετα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το συνδυάσεις με oversized πλεκτά για το απόλυτο cozy χειμερινό look.

4. Εξυπακούεται, ότι οτιδήποτε στενό, ή υπερβολικά sexy αποκλείεται αυτομάτως από τη λίστα.

5. Στους «don’t» συνδυασμούς (αν έχεις περάσει τα 16) περιλαμβάνεται και ο αγαπημένος των teens, δηλαδή: τζιν φούστα – κολάν – μπαλαρίνες.

6. Κολάν και γόβες: Πρόκειται για ένα κεφάλαιο που θα έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού. Απόφυγέ το, οπωσδήποτε!

7. Τα κολάν με σκισίματα, τρουκς, έντονα χρώματα και λοιπές προσθήκες πολύ σπάνια είναι κομψά και ακόμα σπανιότερα κολακεύουν το σώμα. Όπως και κάθε άλλο basic κομμάτι, έτσι και το κολάν είναι προτιμότερο να φοριέται στην λιτή και απέριττη εκδοχή του. 

8. Το ίδιο ισχύει και για την ψηλόμεση έκδοση. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι ψηλόμεσο προτίμησε μια μαύρη παντελόνα.


9. Το δερμάτινο κολάν θέλει προσοχή αλλά αν συνδυαστεί με μια λευκή μακριά μπλούζα και ένα structured σακάκι μπορεί να δείξει τέλειο.


10. Μία κάπα, το κολάν και ένα ζευγάρι μπότες είναι ένας συνδυασμός made in heaven. Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα ότι η κάπα είναι το κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις φέτος, συνδύασε το με μια μακριά ζακέτα και τις flat μπότες σου. 

Oρίστε και ένα ενδεικτικό σύνολο με βάση το κολάν για να πάρεις περισσότερες ιδέες:




Tσάντα Accessorize (τηλ. 210 6236540), Πουλόβερ H&M, 19,90 (Σταδίου 49 - τηλ.: 210 3212920, www.h&m.com.), beanie hat 6.99 Blanco (Ερμού 26, Αθήνα) Κολάν Spanx 65€ net-a-porter.comΜπότες Zara 119€ (Ερμού 47, Αθήνα

1 σχόλια:

Vicky A. είπε...

Hey there!!! Teleio to posts sou !!!! symfwnw apoluta se ola!8eleis na akolou8hsoume h mia thn allh?an me akolou8hseis enhmerwse me etsi wste na se akolou8hsw kai egw :) filia :)
http://beautyverse.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου