5 Δεκ 2011

Χείλη για φίλημα

Πείτε αντίο στα σκασμένα, ξηρά και αφυδατωμένα χείλη. Και καλωσορίστε τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης της αγοράς.





Κρέμες, αλοιφές, χρώματα και gloss… Τα πιο in αξεσουάρ αυτή την εποχή είναι, απ’ ότι φαίνεται, τα προϊόντα περιποίησης χειλιών. Και όχι άδικα, αφού όλες θέλουμε χείλη απαλά, δροσερά, για φίλημα. Οι πλούσιες υφές σε κρέμες και αλοιφές, απλώνονται πιο εύκολα, διατηρούνται περισσότερο και έχουν καλύτερη γεύση. Το κερί μέλισσας σε βαζάκι είναι πιο σκληρό και γλιστράει περισσότερο. Τα προϊόντα περιποίησης χειλιών θα πρέπει να περιέχουν λίγη μενθόλη και να κάνουν καλά μόν ένα πράγμα: είτε να μαλακώνουν την επιδερμίδα (η βιταμίνη E είναι ένα ακόμη συστατικό που θρέφει και αναδομεί, οπότε αναζητήστε το στις συσκευασίες) είτε να χαρίζουν χρώμα. Ελάχιστα καλλυντικά τέτοιου είδους κάνουν καλά και τα δύο και το ζητούμενο είναι να μπορείτε να τα απλώσετε στην επιφάνεια των χειλιών χωρίς τη βοήθεια καθρέφτη -οπότε το χρώμα θα πρέπει να είναι εξαιρετικά απαλό. Το τελείωμά τους οφείλει να είναι σατινέ και όχι υπερβολικά λαμπερό.

Τα αγαπημένα μας:
  • Vitamin E Lip Treatment της Face Stockholm Μια απαλή, πλούσια σε βιταμίνες (C και E) κρέμα χωρίς χρώμα, που αποτελεί μια καλή βάση για το κραγιόν.
  • Essential Lip Enhancer της Jouer Μια ροζ κρέμα, πλούσια σε shea butter, βιταμίνη E και έλαια jojoba. Απλώστε στα χείλη και γύρω από αυτά για να προστατεύσετε την περιοχή από τις λεπτές γραμμές.
  • Sweet Vanilla Salve της Rose & Co με κερί μέλισσας, μέλι και γλυκό αμύγδαλο, και αρωματισμένο με βανίλια. Κάνει θαύματα στα ξηρά χείλη.

1 σχόλια:

NRG είπε...

Για να δούμε αν θα σταματήσουν να σκάζουν!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ που είμαι έχει και ψοφόκρυο αυτές τις μέρες

Δημοσίευση σχολίου