4 Ιαν 2012

Eyeliner: εφαρμόστε το σωστά

Το τονισμένο βλέμμα είναι τάση. Πώς θα το αποκτήσετε; Με το σωστό eyeliner, φυσικά




Οι περισσότερες γυναίκες «φοβούνται» το eyeliner. Δεν χρειάζεται, όμως. Μάθετε πώς θα το απλώνετε ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας ώστε να αναδείξετε το βλέμμα σας.
  • Μάτια με κοντινή απόσταση μεταξύ τους: Χρησιμοποιείστε γκρι, καφέ ή μαύρο eyeliner κάνοντας τη γραμμή μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείστε ένα ανοιχτόχρωμο eyeliner για την εσωτερική γωνία ώστε να δείχνει μεγαλύτερη η απόσταση μεταξύ των ματιών.
  • Μικρά μάτια: Σχεδιάστε τη γραμμή με ένα σκούρο eyeliner φαρδαίνοντάς τη στην εξωτερική γωνία του ματιού. Χρησιμοποιείστε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι (χρυσό ή λευκό) στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, ώστε τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα.
  • Βαθουλωτά μάτια: Κάντε τη γραμμή στο πάνω βλέφαρο χρησιμοποιώντας ένα απαλό eyeliner με glitter. Στη συνέχεια, με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι τονίστε την εξωτερική γωνία του κάτω βλέφαρου.
  • «Πεσμένα» μάτια: Σχεδιάστε τη γραμμή πολύ κοντά στις βλεφαρίδες και ακολουθήστε ελαφρώς ανοδική πορεία καθώς πλησιάζετε στην εξωτερική γωνία του ματιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου